top of page
ParkenParade & Madeleine
ParkenParade & Madeleine

za 01 apr

|

B&B Miranoza - NOZART

ParkenParade & Madeleine

Laat je inspireren door de magie van geuren en ervaar 'de verloren tijd', geïnspireerd op Marcel Proust's meesterwerk. Tijdens een interactieve geurbelevings- en parfumworkshop van NOZART, ontdek je hoe geuren emoties en herinneringen kunnen oproepen en ga je op pad met een rugzak vol curi(n)oza.

Registration is closed
See other events

Tijd en locatie

01 apr 2023, 10:00 – 12:30

B&B Miranoza - NOZART, Blanden, 3052 Oud-Heverlee, België

Over het evenement

Trek je neus op en laat je verrassen door de heerlijke lentekriebels tijdens een unieke 'ParkenParade' rondom Leuven.

Je eerste frisse neus haal je op in B&B Miranoza, gelegen aan de rand van het Meerdaalwoud.

Tijdens een interactieve geur-en parfumworkshop van NOZART, ontdek je hoe geuren emoties en herinneringen kunnen oproepen. Laat je inspireren door de magie van geuren en ervaar 'de verloren tijd', geïnspireerd op Marcel Proust's meesterwerk. Je krijgt hierbij de kans om een eigen creatie te maken. De workshop duurt 2.5 uur met een korte pauze tussendoor om je neus even te resetten. Met een rugzak vol curi(n)oza kan je verder op pad.

Verken de 'Groene Gordel' rondom Leuven met een stop aan het majestueuze Arenbergkasteel of de historische Abdij van Park, waar de karakteristieke geur van oude stenen en hout doordrenkt zijn met een eeuwenoude geschiedenis en spannende verhalen. Als je neus vraagt naar meer, breng dan een bezoek aan de prachtige Kruidtuin in hartje Leuven, waar de diverse kruiden, planten en bloemen je tot rust brengen. En als 'de Madeleine' roept, is het tijd om jezelf te verwennen met een overheerlijke traktatie. 

Onze initiatie geurworkshop geeft je een voorproefje van het complexe en langdurige proces van het maken van parfums. Je krijgt de kans om de kunst van het creëren van geuren te verkennen, je reukvermogen te oefenen en meer te weten te komen over de geschiedenis en wetenschap van parfums. We willen dat iedereen optimaal kan genieten van de verschillende geuren en aroma's en vragen daarom om gedurende de workshop niet te roken. Inbegrepen: Water, koffie of thee én Madeleine tijdens de pauze, geursteen+eigen creatie parfum.  

Geen zin om zelf je fietsen mee te brengen? Huur dan een elektrische fiets met fietszak, lunchpakket en gps.

Tickets

  • ParkenParade 'Madeleine'

    € 85,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page