top of page
Fresh Energy
Fresh Energy

za 20 apr

|

Oud-Heverlee

Fresh Energy

"Een verse tornado raast door het huis." Tijd voor actie! Het gras is gemaaid, de voorjaarsschoonmaak is in volle gang. Welke geuren zorgen voor zoveel energie en vitaliteit en associëren we met schoon en fris? Hoe ontsnappen we aan dit karwei? Handige tips om deze verleiding te weerstaan.

Deze geurworkshop is volzet
Bekijk onze andere workshops

Tijd en locatie

20 apr 2024, 14:00 – 17:00

Oud-Heverlee, Alex Vermaelenstraat 53, 3052 Oud-Heverlee, België

Over het evenement

Maak je klaar om je zintuigen te wekken en je innerlijke geurgoeroe te bevrijden!

Deze geurworkshop geeft je een voorproefje van het complexe en langdurige proces om parfums te maken. Je krijgt de kans om zelf geuren te maken, je reukvermogen te oefenen en meer te leren over de geschiedenis en wetenschap van parfums. Goed om weten: dit is een initiatie is geen volwaardige cursus om parfum te leren maken.

Voordat we beginnen, zorg je er best voor dat je neus zuiver is. Probeer ook het dragen van parfum of sterk geurende lotion te vermijden. Oh, en niet roken tijdens de workshop graag! Wij willen dat iedereen optimaal kan genieten van de verschillende geuren en aroma’s.

De workshop duurt 2,5 uur, met een pauze in het midden om je neus de kans te geven te resetten. En natuurlijk hebben we water, koffie en thee om je innerlijke mens fit te houden. Als je vragen of speciale verzoeken hebt, kan je ons gerust een seintje geven. En vergeet niet onze add-on-opties te bekijken om je workshopervaring naar een nog hoger niveau te tillen!

We kijken er naar uit om je te zien en samen sense-sationeel plezier te beleven!

Tickets

  • Fresh Energy @ NOZART

    € 85,00
    Btw: Btw inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page