top of page
Fall is coming
Fall is coming

za 28 sep

|

Oud-Heverlee

Fall is coming

De kleurrijke stilte keert terug. De eekhoorn verstopt zijn eikels, bladeren dwarrelen, paddenstoelen rijzen op uit de grond, het opruimen kan beginnen. De herfstgeur dringt diep je neus binnen. Knapperend vuur, de geur van warme chocolademelk na een boswandeling. Een verwenmoment voor jezelf!

Deze geurworkshop is volzet
Bekijk onze andere workshops

Tijd en locatie

28 sep 2024, 14:00 – 17:00

Oud-Heverlee, Alex Vermaelenstraat 53, 3052 Oud-Heverlee, België

Over het evenement

Maak je klaar om je zintuigen te wekken en je innerlijke geurgoeroe te bevrijden!

Deze geurworkshop geeft je een voorproefje van het complexe en langdurige proces om parfums te maken. Je krijgt de kans om zelf geuren te maken, je reukvermogen te oefenen en meer te leren over de geschiedenis en wetenschap van parfums. Goed om weten: dit is een initiatie is geen volwaardige cursus om parfum te leren maken.

Voordat we beginnen, zorg je er best voor dat je neus zuiver is. Probeer ook het dragen van parfum of sterk geurende lotion te vermijden. Oh, en niet roken tijdens de workshop graag! Wij willen dat iedereen optimaal kan genieten van de verschillende geuren en aroma’s.

De workshop duurt 2,5 uur, met een pauze in het midden om je neus de kans te geven te resetten. En natuurlijk hebben we water, koffie en thee om je innerlijke mens fit te houden. Als je vragen of speciale verzoeken hebt, kan je ons gerust een seintje geven. En vergeet niet onze add-on-opties te bekijken om je workshopervaring naar een nog hoger niveau te tillen!

We kijken er naar uit om je te zien en samen sense-sationeel plezier te beleven!

Tickets

  • Fall is coming @ NOZART

    € 85,00
    Btw: Btw inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page